Мрежа на експозитури и банкомати

    ИЗВЕСТУВАЊЕ

    Ве известуваме дека започнувајќи од ден 01.12.2016 год експозитурите на ПроКредит Банка имаат промена на работното време. Во прилог подоле проверете го работното време на експозитурата која е најблиску до Вас.

    Експозитури
    Банкомати