Совети за штедење

Доколку сакате да започнете со штедење, а сеуште незнаете која е најсоодветна опција за Вас погледнете ги советите од стручните лица во ПроКредит Банка. 

Марина Ѓурѓовска, Директор на Секторот за физички лица во ПроКредит Банка споделува неколку совети за тоа како постепено да креирате здрава навика за акумулирање на заштеди и зошто е значајно внимателно да ја одберете банката во која штедите.