НОВИ ЛОКАЦИИ НА БАНКОМАТИ

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека ПроКредит Банка ја менува и освежуваме мрежата на банкомати во целата земја. Новите банкомати ќе бидат поставени на повидливи, атрактивни и подостапни локации и ќе имаат 24/7 надзор за Ваша безбедност и сигурност. 

Банкоматите се поставени на дел од овие локации (обележани со зелено), а останатите се во процес на поставување кој ќе трае накајсно до Нова Година.

 

Локации на новите банкомати се:

Image removed.