Кредитна картичка за Вашиот бизнис

Кредитна картичка која има сѐ што на еден бизнис му е потребно !

 

  • Можност за кредитен лимит до 10.000 ЕУР
  • 3D SECURE плаќања преку интернет
  • Повлекување на пари на сите банкомати во земјата и во странство
  • Промена на пин на банкомат во секое време

 

Отворете сметка и започнете бизнис соработка со банката онлајн и уживајте во поволностите на трансакциска сметка со камата по видување , вршете ги сите плаќања во домашен и меѓународен платен промет онлајн преку електронско банкарство, како и можност да добиете одговорен личен советник кој ќе Ви помогне во целосната работа на Вашиот бизнис. 

 

1