Бесплатни приливи од странство

1

ПроКредит Банка повторно чекор пред другите.

Одлична понуда за сите фриленсери и професионалци кои имаат девизни приливи од странство. Насочете ги Вашите девизни приливи во Евра на сметка во ПроКредит Банка БЕЗ ПРОВИЗИЈА преку посредничка банка ПроКредит Франкфурт.

Преку дигиталните канали имајте целосна контрола 24/7 над Вашите финансии и управувајте со Вашите сметки оналјн без посета на банка.

Уникатните предности на услугите се следните:

Со само една картичка имате пристап и преглед на трансакциските на банкомат во МКД и ЕУР како и:

 • Уплата и исплата на средства во денари и евра од Вашите сметки на банкомат 24/7  
 • Безбедно плаќање на интернет
 • 3 пати во месецот бесплатно повлекување на средсва на сите банкомати во земјата

Користете Електронско и мобилно банкарство за целосна контрола на сите трансакции и преглед на на сметката:

 • Неограничен број на бесплатни денарски плаќања во земјата - сите регуларни (КИБС) плаќања преку електронско банкарство за комуналии, интерни плаќања како и плаќања кон други банки – БЕЗ ПРОВИЗИЈА
 • Трансфери во странство 
 • Опција за менувачница на сопствени сметки
 • Флексибилна штедна сметка во денари или евра со најповолна камата 0.8% за МКД и 0.4% за ЕУР  – Аплицирајте за штедна сметка
 • СМС нотификации - за сите трансакции на Вашите сметки над 500 денари
 • Промена на лимит за повлекување на готовина од банкомат
 • Блокада/деблокада на картичка
 • Мобилен паричник – Google Play Store

 24/7 Виртуелна филија за сите Ваши прашања достапна преку телефонскиот број 02/2446-000 или преку е-маил адресата mkd.info@procredit-group.com