ПроКредит Банка нуди одлични поволности за физички и правни лица

Image removed.

Во денешно време е многу важна ефикасноста, брзината и безбедноста при спроведување на едноставни административни работи, како што се отварање на сметки, аплицирање за кредити, потпишување договори итн.

ПроКредит Банка нуди таква можност!

Физички лица

 • Брзо отварање на сметка преку однапред закажан состанок преку телефоксиот број 02/ 2 446 000 или преку е-маил адресата mkd.info@procredit-group.com, без непотребно чекање во ред.
 • 3 бесплатни повлекувања во месецот на сите банкомати во земјаа(банкомати на сите банки)
 • Уплата и исплата на денари и евра на банкомат
 • Електронско и Мобилно банкарство
 • Зона 24/7 за сите готовински трансакции
 • Менувачко работење

Правни лица

 • Брзо отварање на сметка за правни преку однапред закажан состанок преку телефоксиот број 02/ 2 446 000 или преку е-маил адресата mkd.info@procredit-group.com, без непотребно чекање во ред.
 • Електронско банкарство
 • Попишување договори онлајн
 • Зона 24/7 за сите готовински трансакции
 • Уплата на дневен промет на банкомат
 • Менувачко работење
 • Уплата и исплата на денари и евра на банкомат

Бизнис моделот на ПроКредит Банка како првата дигитална банка на пазарот им овозможува на клиентите преку нашите дигитални канали, електронско банкарство и Зона 24/7 да вршат стандардни рутински банкарски операции без посета на филијала и чекање во редови.

ПроКредит Банка повторно чекор пред другите.