ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН СРЕДА 15.07.2020 ГОДИНА

Image removed.

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод одржување на предвремените парламентарни избори во државата на 15.07.2020 (среда), експозитурите на ПроКредит Банка нема да работат.

Користете e-банкарство, М-банкартсво и Зона 24/7 за сите трансакции.

За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање во секое време на телефонскиот број

02/2446-000. 

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

ПроКредит Банка