ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕДВРЕМЕНА ИСПЛАТА НА ПЕНЗИИ

ПроКредит Банка АД Скопје во петок 26.06.2020 ќе изврши исплата на пензиите за месец јуни.

Клиентите на банката може да ги користат своите пензии веднаш преку нивните MasterCard картички на банкоматите од сите банки во земјата без провизија до 3 пати во месецот.

Image removed.

 

Дополнително на клиентите на банката 24/7 им стојат на располагање и платформите за електронско и мобилно банкарство, како и можноста за користење на своите платежни картички за секаков тип на безготовински трансакции онлајн или во продажните објекти во земјата и странство.