ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РАБОТНО ВРЕМЕ

Почитувани клиенти и соработници,

 

Со цел поголема заштита за клиентите и вработените, ПроКредит Банка АД Скопје воведува промена во работното време на експозитура Карпош која се наоѓа во рамки на Централната Управа.

 

Ново работно време

 • понеделник – петок 09.00 – 14.00 часот

 

Напоменуваме дека дигиталните услуги на Банката Ви стојат на располагање 24/7:

 

ebanka

Користете Е-банкарство од Вашиот дом/канцеларија
 

 • Плаќања во земјата и странство
 • Орочување депозит
 • Трансфер на штедна сметка (Флекс Заштеда)
 • Ресетирање на лозинка
 • Менувачко работење
 • Трансфер на плати (за правни лица)
 • Аплицирајте на следниов линк
potpis

Потпишувајте договори со дигитален потпис
 

 • Потпишување договори за кредитирање и документано работење
 • Добивање SWIFT за секое меѓународно плаќање
 • Добивање информации за сите меѓународни приливи
 • Повеќе детали на следниот линк
mobile

Користете М-банкарство за физички лица
 

 • Преглед на сите сметки и кредитни производи
 • Трансфер од/на штедна сметка (Флекс Заштеда)
 • Сетирање на лимит на картичка
 • Блокирање на картичка
 • Повеќе детали следниов линк
card

Користете MasterCard Direct бе провизија на сите банкомати во земјата
 

 • До 3 бесплатни повлекувања во месецот на сите банкомати во земјата (банкомати на сите банки)
 • Можност за онлајн трансакции
 • Повеќе детали и апликации на следниов линк
24/7

Користете Зона 24/7 за сите готовински транскакции
 

 • Уплата и исплата на денари и евра на банкомат
 • Уплата на дневен промет на банкомат или Сеф за дневен промет
 • На следнава мапа
  проверете ги локациите на Зона 24/7

ü  Отворено 24/7

ü  Без чекање гужва во филијала

ü  Обезбеден паркинг

Покрај горе-наведените дигитални услуги достапни 24/7 ПроКредит Банка Ви стои на располагање за сите Ваши кредитни барања и останати потреби. Разгледајте ја нашата понуда за физички лица на следниов линк или  консултирајте го Вашиот бизнис советник за клиенти за потребите на Вашата компанија.

Дополнително, Одделот за корисничка поддршка во ПроКредит Банка Ви стои на располагање за поддршка, совети и консултации и тоа секој работен ден од 08.00 до 17.00 часот. Контакт е-маил: mkd.info@procredit-group.com  Контакт телефон: 02/2 446 000.

 

Со почит,

ПроКредит Банка