Отворен ден за нови вработувања

ПРОКРЕДИТ БАНКА ОРГАНИЗИРА ОТВОРЕН ДЕН ЗА СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЛИЦА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

Image removed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Доколку сте при крај на Вашите студии или сте неодамна дипломирани, а истовремено барате вработување отворениот ден на ПроКредит Банка е одлична можност за Вас. На овој ден може да се запознаете со дел од вработените во банката, да поразговарате за отворените позиции за работа и да дознаете повеќе за корпоративната култура и начинот на работа на институцијата.

Одвоете половина до 1 час на 13.02.2020, со почеток во 15.00 и дознајте повеќе за сите детали во врска со можноста за вработување.

Како дел од интернационална групација, ПроКредит Банка нуди одлична можност за тренинг Onboarding програма преку која сите ново вработени имаат можност да се запознаат со банката и услугите кои им ги нудат на клиентите.

Не двоумете се и пријавете го Вашето присуство со испраќање на CV на mkd.job@procredit-group.com