ИНТЕРВЈУ СО ЈОВАНКА ЈОЛЕСКА-ПОПОСКА - ГЕНЕРАЛЕН ДИРЕКТОР НА ПРОКРЕДИТ БАНКА

Каде ќе се движи македонската економија во 2020 год.?

Интервју со Јованка Јолеска-Попоска, генерален директор на ПроКредит Банка во емисијата Што не е јасно со Билјана Василева-Трендафилова на АЛФА ТВ.

Погледнете го интервјуто и дознајте во кој правец ќе се движи македонската економија во 2020 година. Каква ќе биде стабилноста во македонската економија, македонскиот денар и банкарскиот сектор и кои се очекувањата за 2020 година.