ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЗОНА 24/7 НОВО ЛИСИЧЕ

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека  поради релокација Зона 24/7 Ново Лисиче на ПроКредит Банка ќе работи до 8ми ноември 2019 година.

Поради преселба банкоматите во оваа Зона нема да бидат во функција во периодот од 08.11.2019 (петок) - 09.00 часот до 11.11.2019 (понеделник) 10.00 часот

По оваа дата услугите на банката може да ги користите преку нашите електронски канали или во Зона 24/7 на следнава локација во Скопје:

  • Карпош 4 – ул. Манaпо бр.7

Новата локација на Зона 24/7 Ново лисиче е на бул. Видео Смилевски Бато бр. 6 и ќе започне со работа од 11.11.2019 (понеделник) од 10:00 часот.

За повлекување на пари Ви стојат на располагање сите останати банкомати во земјата (на било која банка). Сетот банкарски услуги за физички лица Ви овозможува 3 бесплатни повлекувања на средства во месецот од било кој банкомат во земјата, како и голем број останати поволности. Прочитајте повеќе за Вашите поволности со Сетот банкарски услуги. 

 

Со почит,

ПроКредит Банка