Известување за неактивни телефонски линии

Почитувани клиенти,

 

Бидете известени дека техничките проблеми со телефонските линии е надминат.

Контакт Центарот на банката е достапен на 02/2 446 000 или info@procreditbank.com.mk

Благодариме за разбирањето!

 

Со почит,

ПроКредит Банка