Известување за Зона 24/7 Капиштец

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека Зона 24/7 Капиштец на ПроКредит Банка ќе работи до 15ти Јуни 2019 година.

По оваа дата услугите на банката може да ги користите преку нашите електронски канали или во Зона 24/7 на следниве локации во Скопје:

  • Карпош 4 – ул. Манaпо бр.7
  • Ново Лисиче – ул.Видео Смилевски Бато бр.3

За повлекување на пари Ви стојат на располагање сите останати банкомати во земјата (на било која банка). Сетот банкарски услуги за физички лица Ви овозможува 3 бесплатни повлекувања на средства во месецот од било кој банкомат во земјата, како и голем број останати поволности. Прочитајте повеќе за Вашите поволности со Сетот банкарски услуги. 

 

Со почит,

ПроКредит Банка