СЕТ БАНКАРСКИ УСЛУГИ

ГОЛЕМ БРОЈ ПРИДОБИВКИ ЗА СИТЕ ПРИМАТЕЛИ НА ПЛАТА ВО ПРВАТА И ЕДИНСТВЕНА ДИГИТАЛНА БАНКА 

СЕТ БАНКАРСКИ УСЛУГИ  ги вклучува сите продукти кои му се потребни на едно физичко лице од дигитална банка - Плаќања во домшаен платен промет, повлекување на евра од банкомат, СМС пораките, Електронско и мобилно банкарство, мобилен паричник, 3 пати бесплатни повлекувања на готовина од сите банкомати во земјата.

Придобивките за сите приматели на плата се големи: личен банкарски советник, дигитална филијала секогаш на располагање, заштеда на време и завршување на сите банкарски операции онлајн преку електронско и мобилно банкарство, без посета на банка и чекање во ред.

ПроКредит Банка Ви нуди 24/7 банкарство и пристап до Вашите сметки во секое време. Отворете сметка онлајн за 7 минути и ужувајте во повлоностите кои ги нуди СЕТОТ НА БАНКАРСКИ УСЛУГИ. 

Уникатните предности на Сетот на банкарски услуги се следни:

Дебитна картичка

• Mastercard мултивалутна дебитна картичка

• Со само една картичка имате пристап и преглед на трансакциските и штедни сметки на банкомат во МКД и ЕУР - Аплицирајте за картичка

• Флексибилна штедна сметка во денари или евра со најповолна камата 0.8% за МКД и 0.4% за ЕУР  – Аплицирајте за штедна сметка

• 3 бесплатни повлекувања на готовина во месецот од сите банкомати на сите банки во земјата

• Безбедни и брзи интернет плаќања 

• Потполна контрола на салдото на картичката преку електронско и мобилно банкарство   

• Електронско банкарство 

• За плаќања од Вашиот дом или канцеларија 

• Неограничен број на бесплатни денарски плаќања (КИБС) на комуналии и трансфери во земјата преку електронско и мобилно банкарство, одобрување на трансакција со дигитален сертификат Mobile sign

• Меѓународен платен промет

• Менувачко работење на сопствени сметки

• СМС нотификации

• Практична информација за сите трансакции на Вашите сметки над 500 денари преку СМС порака на телефон

Зона 24/7 

• Автоматизирани филијали за готовински операции, како и уплата и исплата на готовина на банкомати

• Единствени Cash IN банкомати за уплати и исплати во денари и евра  

• Инфо терминал на кој можете да плаќате на електронско банкарство со токен или да испечатите извод од сметка 

• Сеф за уплата на дневен промет

• Банкомат за уплата на кованици

Мобилна апликација 

• Инсталирајте ја мобилната апликација на ПроKредит Банка на Вашиот мобилен телефон (пристапете на Android или IStore

• Преглед на сите сметки и трансакции

• Подесување на лимит на картичка без претходна најава - за повлекување на готовина од банкомат

• Можност за самостојно блокирање и деблокирање на картичка (во случај на губење)

Бесплатен мобилен паричник

• Бесплатни приливи од странство

Насочете ги Вашите девизни приливи во Евра на сметка во ПроКредит Банка АД Скопје БЕЗ ПРОВИЗИЈА, преку посредничка банка ПроКредит Франкфурт. Повлечете ги приливите во евра во Зона 24/7 на банкомат.

24/7 дигитална филија за сите Ваши прашања достапна преку телефонскиот број 02/2446-000 или преку е-маил адресата mkd.info@procredit-group.com

Отворете сметка онлајн за 7 минути и уживајте во поволностите кои ги нуди првата целосно дигитална банка во земјата.

*Сетот банкарски услуги Ви е овозможен за месечна провизија од 300 ден, и ќе се наплатува на крајот на секој календарски месец од Вашата трансакциска сметка.