ПроКредит Банка со нова, модерна и едноставна мобилна апликација

slika

Онлајн банкарството никогаш не било полесно!

 

Со новата мобилна апликација на ПроКредит Банка имате целосна контрола врз Вашата сметки, заштеди и картички. Истата Ви нуди можност да префрлате и повлекувате средства на Flex Save штедната сметка и тоа со само еден клик, 24/7 без дополнителни провизии и пенали.

 

Отсега можете за само неколку минути да плаќате комуналии, како и да вршите останати плаќања во земјата директно преку Вашиот смартфон.

 

Oваа апликација ги нуди следните поволности:

  • Преглед на состојба на сите Ваши сметки
  • Историја на сите трансакции
  • Блокада/деблокада на картичка
  • Промена на лимит за плаќања со Вашата картичка
  • Плаќања во земјата
  • Пренос и повлекување од Вашата онлјан штедна сметка – FlexSave
  • Креирање на листа за налогопримачи

 

ПроКредит мобилната апликација е достапна на App Store и Play Store!

Симнете ја и Вие и имајте банка во Вашиот телефон!

 

iosandroid