Известување за филијала Куманово

Почитувани клиенти,
 
Ве известуваме дека поради реалокација на филијала Куманово во петок 05.07.2019 филијалата ќе работи со клиенти до 12.00 часот.

Поради истите причини банкоматите во оваа филијала нема да бидат во функција во периодот од 05.07.2019 (петок) - 09.00 часот до 08.07.2019 (понеделник) 10.00 часот

Новата локација е на 50м одалеченост од оваа филијала, поранешна продавница  Житомел, ул.Доне Божинов влез 3.
 
Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,
ПроКредит Банка