PERSONA FIZIKË

Shërbim për klientë jorezidentë

ProCredit Banka Maqedoni është Bankë Gjermane, pjesë e grupit ndërkombëtar të bankave që punojnë në Evropën Juglindore, Amerikën Latine dhe Gjermani. 
 
Ne ofrojmë shërbim praktik nëpërmjet rrjetit tonë të shërbimit 24/7 Zona e cila është vazhdimisht në dispozicion për ju. Këtu mund të gjeni informata për shërbimin e mbështetur në standardet e bankës ndërkombëtare në Maqedoni.
:

 

Shërbime

Përshtatshëm për jorezidentë

Taksat / shkallët e interesit / udhëzimet

Llogari të tanishme në MKD

Po

Kompensim për mirëmbajtje sipas çmimeve zyrtare.

Llogari të tanishme në EUR

Po

Kompensim për mirëmbajtje sipas çmimeve zyrtare.

Kartelë Debiti

Po

pa pagesë

Kartelë KredieJo 
Librezë kursimi / depozitë të afatizuarPoSipas çmimeve zyrtare.
E-deklaratëPopa pagesë
Shërbime elektronike bankareJo 
 Depozita me para të gatshmePo

Depozita të drejtpërdrejta në para, më pakë se 10.000 EUR pa deklarata dogane.

Mbi 10.000 euro me deklaratë dogane.

 Приливи од странствоPo

ProCredit shumë në llogarinë bankare pa kufizime

Shuma ardhëse transferimi 0,15% nga shuma (minimum 10 euro).

KreditimJo 

Hapje të llogarisë

Personalisht në degët tona.

Dokumente të nevojshme për hapje të llogarisë?

Pasaporta.

Shih degët vendndodhjen.

Për informata më të hollësishme ju lutem telefononi qendrën tonë të kontaktit në 02/2446 000 ose info@procreditbank.com.mk 


 

 

 

 
22.06.2018
  • EUR 61,35 61,4942 61,80
  • USD 51,80 53,2971 53,80
  • CHF 52,10 53,4918 54,70
  • GBP 69,05 70,3837 71,45
  • CNY 6,30 8,2017 8,30