Дознај повеќе за енергетско ефикасни решенија

Дали знаете колкави се загубите на енергија во Вашиот дом?

                                                                    
  

 

За поголем комфор и помали сметки во Вашиот дом инвестирајте во подобрување на неговата енергетска ефикасност:

 
 
 
 
                                                                     
20.03.2018
  • EUR 61,35 61,5025 61,80
  • USD 48,60 49,9655 50,60
  • CHF 51,10 52,4900 53,70
  • GBP 68,85 70,2163 71,25
  • CNY 6,05 7,8906 8,05