PERSONA FIZIKË

KARTELA DEBITI

Nëse e pranoni rrogën Tuaj nëpërmjet ProCredit Bankës dhe jeni posedues i llogarisë në denarë ose euro, udhëheqja me paratë Tuaja është më e thjeshtë dhe më e shpejtë nëse keni një nga kartelat ndërkombëtare të debitit në ProCredit Bank. Nuk ka nevojë të pritni në radhë dhe t’i tërhiqni të gjitha paratë nga banka menjëherë. Do të mund të tërhiqni kur të doni dhe sa Ju nevojitet nga bankomati, të paguani pa para të gatshme në cilëndo qoftë shitore, pompë benzine, butik ose restorant, pa provizione, në vend dhe jashtë vendit.

Në dispozicion Ju janë kartelat ndërkombëtare të brendeve Visa dhe Maestro.
 

Kartela

Çka fitoni?

Visa Electron

 • Dispozicion të parave Tuaja 24 orë në ditë pa provizion në të gjitha bankomatet e ProCredit Bankës në Maqedoni (shihi lokacionet e bankomateve), si edhe bankomatet e bankave të tjera në vend dhe jashtë vendit
 • Pagesë pa provizion në vendet e shitjes në vend dhe jashtë vendit
 • Mundësi të kryeni pagesa nëpërmjet internetit
 • Kartelë e sigurt me teknologji çipi

Maestro Card

 • Dispozicion të parave Tuaja 24 orë në ditë pa provizion në të gjitha bankomatet e ProCredit Bankës në Maqedoni (shihi lokacionet e bankomateve), si edhe bankomatet e bankave të tjera në vend dhe jashtë vendit
 • Pagesë pa provizion në pikat e shitjes në vend dhe jashtë vendit

 Visa Internet
 • Kartelë e sigurt për pagesa nëpërmjet internetit
 • E lidhur me llogari për përdorim të posaçëm
 • Pa provizion
 • Mundësi për transferim të mjeteve në kartelë nëpërmjet e-banking
 

Si mund të fitoni kartelë debiti nga ProCredit Banka?

 

 

 
16.10.2018
 • EUR 61,30 61,4819 61,80
 • USD 51,80 53,0886 53,80
 • CHF 52,50 53,7994 55,10
 • GBP 68,50 69,8261 70,90
 • CNY 5,80 7,6723 7,80