За подобра изолација во домот

Инвестиција Трошоци пред инвестиција Трошоци по инвестиција Заштеда Период на поврат на средства
Ги заменив прозорците и вратите во домот со нови и поефикасни и ја подобрив ѕидната изолација. Мојот дом  има површина од 100 м2 и е на два ката.

20.000 kWh / годишно 12.000 kWh / годишно 8.000 kWh / годишно 9 / години
Износ: 10.000 ЕУР 84.000 МКД / годишно 50.400 МКД / годишно 33.600 МКД / годишно
Рок: 3 години
Месечна рата: 304 ЕУР        
Годишна фиксна каматна стапка: 6%

Еко кредит и придобивки

Чекори за Вашата инвестиција

Партнери и контакти за еко опрема

Консултирајте нè

  Намена    инвестиции во реновирање кои ќе придонесат за поголема енергетска ефикасност и заштеда од минимум 20% енергија во домот
  Износ    MКД   ЕУР 
  од 600.000 до 1.800.000 МКД    од 10.000 до 30.000 ЕУР 
  Годишна каматна стапка 
  6% фиксна каматна стапка
  Рок на отплата
до 36 месеци
  Начин на отплата
месечни рати
  Минимум работно искуство
6 месеци
 Обезбедување  
солемнизиран договор/ А3/ АЗ од гарант
Соларни панели
Ѕидови
Апарати за домаќинство
Подови
Врати
Системи за ладење
Системи за загревање
Геотермални пумпи
Котел на биомаса
ЛЕД-систем
Прозорци
Покрив
  • Кликнете на посакуваната категорија на сликата

  •  
  •