Физички лица

Електронско банкарство

Оние кои редовно ја следат состојбата на својата сметка повеќе заштедуваат и поодговорно раководат со своите финансии.
За поедноставна банкарска услуга и помали трошоци Ви нудиме електронско банкарство.
  
Електронското банкарство од ПроКредит Банка Ви овозможува:
 • Информација во реално време за сите приливи и одливи на Вашите сметки
 • Плаќања преку заштитена конекција, онлајн-совети за сигурност и безбедност
 • Домашен платен промет
 • Меѓународни плаќања
 • Групни плаќања со датотека (повеќе плаќања одеднаш)
 • Плаќање комуналии
 • Менувачко работење
 • Електронска пошта од банката (информативни пораки, добивање SWIFT и сл.)
 • Повлекување на средствата од дозволеното пречекорување на сметката
 • Moжност сертификатот за електронско банкарство да биде инсталиран на повеќе компјутери 
Имате 24/7 поддршка од Контакт-центарот на Банката за Вашите електронски трансакции и можност за откажување на подготвен или испратен налог доколку веднаш реагирате со повик во Контакт-центарот на Банката.
 

Заштедете време и одбегнете ги чекањата во ред. Проверете ги заштедите кои би ги оствариле при процесирање електронски налози > ценовник за физички лица.

 
Како да аплицирате за електронско банкарство:
можете да аплицирате онлајн  или да се обратите во која било експозитура на ПроКредит Банка (мрежа на експозитури).

За дополнителни информации обратете се во Контакт-центарот на 02/2446 000 или на info@procreditbank.com.mk.
   
  21.07.2018
  • EUR 61,35 61,4894 61,80
  • USD 51,25 52,6901 53,25
  • CHF 51,45 52,8577 54,05
  • GBP 67,55 68,7416 69,95
  • CNY 5,90 7,7628 7,90