НОВИ ФУНКЦИОНАЛНОСИТ НА Е-БАНКАРСТВО

 

Како прва и единствена дигитална банка на пазарот ПроКредит Банка континуирано инвестира во модерни и иновативни технологии со цел да им овозможи 24/ услуга на клиентите. Токму поради ова Ви нудиме нови функционалности на Вашето е-банкарство.

 

Е-банкарство за физички лица

  • Отоврање на орочен депозит
  • Блокирање на картичка 
  • Ресетирање на лозинка

Е-банкарство за правни лица  

  • Регистрација на налози кои понатаму ќе бидат авторизирани од овластено лице
  • Блокирање на картичка
  • Откуп на девизи од кредитна линија со преференцијален курс

Погледнете го упатството за функционалности тука.