Физички лица

 

 ФЛЕКС ФОНД

 

За кого

физички лица, приматели на плата/пензија во ПроКредит Банка

Намена

за краткорочна ликвидност

Износ

до 2 плати 

Валута

МКД

Рок на отплата

до 12 месеци

Начин на отплата

- се плаќа само каматата на искористен дел за секој месец.
- главницата се враќа според Вашите можности, но не подоцна од денот на доспевање 

Годишна фиксна каматна стапка

7%

Обезбедување

/

Потребна документација за апликација

лична карта од кредитобарателот

 
21.07.2018
  • EUR 61,35 61,4894 61,80
  • USD 51,25 52,6901 53,25
  • CHF 51,45 52,8577 54,05
  • GBP 67,55 68,7416 69,95
  • CNY 5,90 7,7628 7,90