Физички лица

Дебитнa картичкa на ПроКредит 

Cè во едно!

 

Нашата MasterDebit картичка Ви нуди комплетна флексибилност и достапност до Вашите пари во секое време:

 

  • Бесплатна уплата и исплата на готовина во Зона 24/7 
  • 3 пати месечно бесплатни исплати на готовина од сите банкомати во земјата 
  • ЗД технологија за сигурност и можност за купување преку интернет
  • Бесплатно користење на ПОС терминали во земјата и странство

 

АПЛИЦИРАЈТЕ оnline и добијте ја Вашата картичка на домашна адреса.

За користење и аплицирање на оваа картичка немате дополнителни трошоци. Оваа услуга е вклучена во сетот банкарски услуги достапен за секој наш клиент. 

За подетални информации info@procreditbank.com.mk  

 

 

 

 

 
21.07.2018
  • EUR 61,35 61,4894 61,80
  • USD 51,25 52,6901 53,25
  • CHF 51,45 52,8577 54,05
  • GBP 67,55 68,7416 69,95
  • CNY 5,90 7,7628 7,90